Kumaha carana ngareuwaskeun raray anjeun

Geulis luntur ku sepuh. Keriput anu mimiti muncul, kulit janten kusam sareng garing. Réjuvenasi tiasa kahontal kalayan dibantuan ku sababaraha prosedur. Hasilna gumantung kana umur, kamampuan awak ngahasilkeun kolagén. Bahan ieu tanggung jawab pikeun lonjong cangkéng dina raray, henteuna keriput. Perlakuan bumi épéktip sasarengan sareng perawatan rutin, parobihan gaya hirup bakal ngabantosan wajah anjeun salami 3-5 taun. Prosedur hardware bakal ningkatkeun inohong ieu janten 7. Dina sababaraha kasus, diperyogikeun metode radikal réjuvenasi. Aranjeunna bakal ngaleungitkeun 5-10 taun deui.

Aturan pikeun ngajaga kulit nonoman

awéwé ngora geulis
  1. Bobo 7-9 jam sadinten. . . Sésana anu cekap ngamajukeun réjuvenasi.
  2. Anggo sunscreen. . . Sinar ultraviolét ngagaringkeun kulit, ngajantenkeun kendor, kariput.
  3. Anggo toner atanapi beberesih wajah sateuacan bobo.. . . Isuk-isuk, langkung saé ngan saukur bilas ku cai haneut.
  4. Singkirkeun kabiasaan goréng. . . Roko, alkohol ngajantenkeun kulit sepuh.
  5. Urut raray anjeunsorangan atanapi di parlor kecantikan unggal 3-6 sasih.
  6. Ngalakukeun latihan anjeun. . . Latihan salami 30 menit kanggo ningkatkeun sirkulasi jaringan.

Métode réjuvenasi raray

Metode perawatan bumi atanapi perawatan profesional bakal ngabantosan anjeun ngareset 5-10 taun.

Perlakuan bumi diantarana:

  • Topéng- dekok hérbal, buah, buah, minyak sareng sayuran janten dasarna. Metodeu na épéktip ku panggunaan rutin, pilihan komponén anu leres.
  • Pijet- stroking lampu, ngagosok atanapi ngetok ngabantosan pikeun ningkatkeun microcirculation limfa sareng getih. Prosedur na henteu langsung masihan hasilna, tapi tetep sareng panggunaan anu berkepanjangan.
  • Gosok, mesék- bahan alami anu dianggo. Kekecapan tinggi, tunduk kana aturan jaga.
  • Komprési kontras- ketang kulit, ningkatkeun bujur raray.
  • Perawatan anti sepuh- panggunaan produk apoték. Cara na épéktip, tapi éta tiasa ngarugikeun kasihatan upami anjeun henteu nuturkeun aturan.

Jinis peremajaan profesional:

  • Prosedur suntik- suntikan subkutaneus efektif pisan upami dilakukeun leres-leres sareng teu aya kontékan. Hasilna lumayan lami.
  • Produk perawatan- beberesih, exfoliation kalayan kosmétik profésional. Ieu ngabantuan pikeun ngaréjuasi raray ku 2-4 taun.
  • Kosmetik pakakas- ampir sadaya padika épéktip. Sababaraha diantarana meryogikeun persiapan.

Ngapisan kosmétik raray

suntikan pikeun peremajaan wajah

Prosés sepuh kulit dimimitian saatos 25 taun. Ti saprak ayeuna, disarankeun nganggo kosmétik anti sepuh.

Dibagi kana sababaraha grup:

  • Relaksasi otot- ngirangan nada otot, nyegah munculna kerutan mimik.
  • Produk anu ngaktipkeun produksi kolagén anjeun nyalira- moisturize, nutrisi kulit, ngajagi tina faktor ngabahayakeun.
  • Kosmétik koréksi sareng nyumput- sacara visual rejuvenates kusabab komponén nada sareng réfléktif.
  • Padagang- tembus handapeun kulit sareng eusian keriput. Éféktivitas kahontal liwat kombinasi silikon sareng asam hyaluronic. Hasilna jangka pondok - 1-2 dinten.

Kosmétik aya sababaraha rupa - krim, émulsi, losion, tambalan, gel, busa, minyak, balm sareng sérum. Éta ngandung péptida, asam mangpaat, kolagén sareng vitamin.

Saran pikeun panggunaan produk anti sepuh:

  1. Anggo makeup musiman. . . Dina usum salju, kulit peryogi paningkatan nutrisi sareng perlindungan.
  2. Ngarobih makeup anjeun unggal 5-10 taun. . . Krim anti sepuh sareng losion kedahna pantes dina umur.
  3. Anggo produk tina garis kosmetik anu sami. . . Aranjeunna saling ngalengkepan épéktipitasna.
  4. Pilih kosmétik anu cocog sareng jinis kulit anjeun- pikeun garing, berminyak atanapi normal.

Obat bumi pikeun pameunteu anom

Anggo topéng sacara teratur, mesék dumasar kana bahan alami bakal ngabantosan balikkeun kaéndahan alam. Prosedurna kedah dilaksanakeun sacara rutin.

Ngabersihkeun

meresihan kulit sateuacan pangobatan anti sepuh

Prosedur kosmétik kedah dimimitian ku ngaluarkeun sésa bubuk, eyeshadow atanapi pondasi. Diberesihkeun pori-pori bakal ngabantu kulit nyerep nutrisi kalayan langkung saé.

Léngkah prosedur:

  1. Soak bal katun dina cai micellar atanapi susu beberesih pikeun miceun makeup.
  2. Usap nyeuseuh raray nganggo gél atanapi losion kanggo ngaluarkeun kesang sareng lebu.
  3. Hindarkeun sabun - éta ngagaringkeun kulit anjeun. Anggo pikeun produk tipe garing tanpa alkohol, berminyak - busa tanpa minyak. Kulit sénsitip peryogi bahan bébas alergi.
  4. Kukus raray ku cai panas. Tambihkeun chamomile atanapi mint di dinya, cekél kana uap salami 3-5 menit kanggo ngagedekeun pori-pori.

Resep beberesih bumi anu épéktip:

  • Campur 2 séndok. l. green tea sareng satengah séndok alit jeruk nipis. Larapkeun kana rai. Bilas saatos 20 menit ku cai haneut.
  • Ngilu 1 bonténg tanpa kulit, tambahkeun séndok madu. Larapkeun campuran kana raray anjeun. Saatos 15-20 menit, kumbah ku cai haneut.

Ékspoliasi

exfoliating masker pikeun rejuvenation kulit

Tahap salajengna peremajaan di bumi diperyogikeun pikeun nyabut partikel kulit paéh, komédo atanapi jarawat. Éksfoliasi dilaksanakeun ku gosok.

Tahap:

  1. Larapkeun scrub kana kulit, hindarkeun area panon. Ngumbah saatos 3-5 menit.
  2. Rawat raray sareng panangan nganggo alkohol atanapi antiseptik sanés. Nganggo perban anu dibungkus dina ramo anjeun, pencét kana komédo atanapi jarawat. Saatos dikukus, aranjeunna bakal gampang kaluar.
  3. Anggo masker pengetatan pikeun ngencangkeun pori-pori anjeun. Éncér liat kosmetik, lebarkeun kana raray anjeun. Saatos 15-20 menit, kumbah ku cai haneut.

Resep Exfoliating:

  • Ngagabungkeun 1 sdt. Parutan jeruk parut garing kalayan jumlah susu anu sami sareng 2 sdt. tipung. Larapkeun kana kulit, bilas masker jeruk saatos 15 menit.
  • Rendam 1 séndok. séndok oat sareng cai haneut sakedik. Saatos 3-5 menit, tambahkeun 1 sdt. madu, oléskeun campuran kana raray anjeun. Tetep topéng salami saparapat jam, teras bilas.

Pelembab

bahan pikeun ngadamel topéng anti sepuh

Resep pelembab bumi:

  • Ngagabungkeun 2 sdt. yogurt alami sareng satengah séndok alit tipung sareng kunyit. Tambihkeun 1 sdm. l. alpukat parut - éta ngandung vitamin A (retinol). Tetep topéng salami saparapat jam, teras bilas.
  • Campur 3 sdm. l. jus tomat sareng séndok ageung jeruk nipis. Tambihkeun 2 sdm. l. krim susu. Omat mangrupikeun antioksidan alami anu ngandung likopén pikeun peremajaan wajah. Larapkeun témpél anu dihasilkeun kana kulit sareng bilas saatos 15 menit.

Métode kosmetologis réjuvenasi

Cara propésional pikeun kaayaan umur diwangun dina rupa-rupa téhnik. Diantarana aya anu épéktip pikeun sadaya jinis kulit, ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana sareng anggaran naon waé.

Suntikan

suntikan kageulisan pikeun réjuvenasi raray

Suntikan kageulisan dilakukeun nganggo racun botulinum. Prosedurna diwangun dina suntikan subkutan pikeun zat pikeun ngaleueur kisut ageung tina segitiga nasolabial, ngaleungitkeun suku gagak sareng tanda jarawat.

Salian ti racun botulinum, vitamin sareng asam hyaluronic atanapi laktat dianggo. Aranjeunna ngeusian tilepan ageung. Suntikan mujarab pikeun samentawis ngalancarkeun kerut, sayogi pikeun ampir sadayana sareng henteu meryogikeun periode pamulihan anu panjang.

Cara populér pikeun rejuvenate kalayan suntikan:

  • Biorevitalisasi- revitalisasi kulit alami ku suntikan sareng hyaluronate.
  • Mesotherapy- bubuka vitamin pikeun ngaleungitkeun parobahan anu patali umur sareng cacat.
  • Nguatkeun Bio- suntikan sareng pangisi gel atanapi utas, anu ngagancangkeun produksi kolagén sareng ngaluarkeun kerutan anu jero.
  • Terapi ozon- jenuh kulit nganggo ozon sareng oksigén kanggo nganormalkeun prosés metabolisme.
  • Palastik kontur- alignment tina bentuk raray nganggo pangeusi (pangisi) sareng asam hyaluronic.
  • Plasmolifting- pangenalan jalma dina handapeun kulit getihna pikeun ngalancarkeun rasa heureuy.

Prosedur perawatan

pangubaran peremajaan kulit

Métode réjuvenasi ieu diantarana:

  • Nyucikeun.
  • Mesék - hampang atanapi jero.
  • Toning.
  • Pijat drainase klasik atanapi limfa.
  • Nerapkeun topéng pelembab atanapi ngandung gisi.

Kosmetik pakakas

kosmétik hardware pikeun peremajaan wajah

Peremajaan lumangsung kalayan bantosan alat-alat fisioterapi anu pangaruhna nguntungkeun dina sadaya lapisan kulit. Keriput jero, tapak tatu sareng teu sampurna anu sanés dileungitkeun.

Peremajaan wajah tanpa operasi:

  • Terapi sakedik- stimulasi sél subkutan kalayan dorongan gaya low.
  • Peremajaan laser- ngaleungitkeun kerutan atanapi lipatan, perubahan warna kulit.
  • Cryotherapy- épék anti sepuh tina nitrogén cair.
  • Angkat RF- facelift nganggo pulsa éléktromagnétik.
  • Photorejuvenation- lampu inténsitas tinggi ngarangsang produksi kolagén sareng elastin.

Pijét rejuvenating

rejuvenating urut raray

Pijatan rejuvenating mangrupikeun prosedur pikeun nerapkeun tekanan kana jaringan raray pikeun nyageurkeunana.

Aya sababaraha jinis paparan:

  • Anti sepuh- dilaksanakeun kalayan pitulung tweaks, anu ngencatkeun kulit, ngarangsang prosés régenerasi.
  • Téhnik Qigong- urut sapanjang garis khusus tina raray ku panggunaan minyak.
  • Taoist- gabungan setrés mékanis sareng konsentrasi internal.
  • Tonik- nyegerkeun kulit, mulih deui élastisitasna.
  • Saluran limfa- pijet manual atanapi hardware pikeun menerkeun keriput, ningkatkeun prosés métabolik.

Pasipatan anu gunana pikeun prosedur:

  • ningkatkeun nada kulit;
  • ningkat aliran limfa sareng getih;
  • ngalancarkeun keriput rupa;
  • ngaleungitkeun kagaringan sareng flaking;
  • ngaleungitkeun kaleuwihan awak awak.

Prosedurna dilaksanakeun 2-3 kali saminggu. Kursus pijet nyaéta 10-14 dinten. Anjeun tiasa ngalakukeun éta nyalira - épék akupungtur dina titik aktif biologis bakal cocog sareng saha waé anu hoyong ngamaenkeun.

Diét anti sepuh

diét pikeun peremajaan wajah

Perawatan raray anu ngaréjuasi épéktip kalayan gizi anu saé:

  1. Tuang sayuran, lauk, buah sareng kacang. . . Aranjeunna ngeusian kulit ku zat anu diperyogikeun.
  2. Nyingkahan tuangeun anu digoréng, inuman karbohidratsareng manisan anu nyumbang kana sepuh dini.
  3. Inuman 8 gelas sapoé pikeun ngabantosan kulit janten lentong. . . Entong nginum seueur cairan sateuacan bobo - kaleuleuwihi éta bakal ngakibatkeun pembengkakan.

Métode radikal peremajaan wajah

bedah peremajaan wajah
  • Beungeutan- ngangkat ku bedah plastik. Métode bedah ngabantuan katingali ngora pikeun 10 taun, sareng hasilna tetep lami. Kontra - prosedur mahal, jaman recovery sesah.
  • Mesék kimia- kakeunaan jero asam salisilat atanapi glikolik pikeun ngaleupaskeun lapisan luhur kulit. Naros - ngaleungitkeun jarawat, bintik umur, keriput. Kontra - seueur efek samping, nyeri tina prosedur.
  • Mikrodermabrasi- laser resurfacing atanapi évaporasi lapisan kulit deet sasarengan sareng kerut, jerawat. Kauntungan - waktos recovery pondok, aksi sasaran. Kalemahan - henteu épéktip pikeun keriput anu jero, prosedur tambahan diperyogikeun, beureumna pameunteu.