Réjuvenasi kulit raray sareng awak di bumi

kulit geulis saatos peremajaan

Unggal awéwé ngimpi tetep geulis sareng ngora salami mungkin, sareng munculna keriput anu munggaran tiasa ngaganggu malah awéwé anu paling percaya diri sareng kuat, tapi waktuna datang nalika kulit mimiti sepuh - ieu prosés anu lengkep alami.

Beueus liren dina kulit dina waktos anu lami, gajih subkutaneus janten lemes, teras raheut wajah, sareng awak leungiteun nada na, sareng awéwé siap ngalakukeun naon-naon pikeun mulangkeun kasegaran sareng kageulisan.

Sasaurang ngalieurkeun ka ahli bedah plastik, tapi prosés nyeukeutan jaringan boro-boro dianggap réjuvenasi, sanaos sacara éksternal masalahna sigana direngsekeun; batur inuman suplemén dietary - produk pikeun kaséhatan, sareng éta saé upami aranjeunna aman sareng efektif; seueur awéwé ngadatangan salon kecantikan, tapi henteu sadayana anu suksés dina ngalakukeun ieu sacara rutin, sareng pangaruh anu positip tiasa didapet ngan ukur upami kunjungan ieu rutin - sacara umum, masing-masing urang nyobian ngajaga sareng ngalestarikeun kaindahan ku cara naon waé.

Cara ieu meryogikeun henteu ngan ukur rutinitas, tapi ogé biaya kauangan, sareng sering bunderan ditutup: nalika urang teu gaduh cekap artos, urang ngan saukur nunda ngurus diri "kanggo engké. "Anjeun teu kedah ngubaran diri sapertos kitu, sabab "maka" anjeun kedah langkung seueur usaha sareng nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun néwak; upami teu acan tiasa nganggo jasa ahli kosmétik, anggo ubar-ubaran masarakat - éta ogé peryogi panggunaan rutin, tapi anjeun bakal nyéépkeun artos sareng waktos. Dina raraga ngadamel masker buatan anti sepuh, bungkus awak, mandi sareng sajabina, anjeun henteu kedah angkat kamana waé sareng nyéépkeun seueur artos; Nanging, bahan pikeun masker kedahna seger sareng alami, janten anjeun kedah milarian sareng ngagaleuhna.

Pangubaran masarakat pikeun peremajaan kulit

Rupa-rupa produk sareng ramuan dianggo dina resep masarakat pikeun réjuvenasi. sareng aranjeunna dipikaterang ku urang - kadang-kadang urang bahkan henteu ngabayangkeun yén aranjeunna tiasa janten ajaib.

Ngabersihan kulit

Anjeun tiasa ngamimitian peremajaan kulit ku beberesih - gosok sareng gula beureum sareng pepaya sacara lembut sareng ngabersihkeun kulit. Mesek pepaya seger, knead satengah kana gruel sareng gaul sareng gula (½ sdt). Larapkeun campuran kana raray anjeun. tanpa mangaruhan daérah sakitar panon, urut dina gerakan sirkular sareng angkat salami 15 menit deui. Ngumbah cai haneut; kulit bakal geuwat seger sareng janten lemes. Daripada pepaya, anjeun tiasa nyandak strawberry.

Krim beberesih atanapi susu tiasa digentos ku minyak nabati: minyak siki anggur. badami. zaitun, sareng sajabana. Cakram kosmétik di beueus dina cai panas, sababaraha tetes minyak dilarapkeun kana éta sareng raray digosok sapanjang jalur pijet.

Losyen buatan bumi pikeun peremajaan kulit

Losyen buatan imah peremajaan kulit ogé.

  • Mint lotion. . . 4-5 st. l. dicincang mint seger atanapi 2 sdm. l. garing, tuang cai ngagolak (½ l) sareng asak salami 10 menit dina panas alit. Asik, saring, tambahkeun 1 séndok. jeruk nipis sareng cuka apel, 2 sdm. l. tincture tina calendula sareng 4 sdt. alkohol boric, dicampur tuntas, dituang kana botol kaca poék sareng disimpen dina kulkas. Perlu ngusap raray nganggo losion ieu énjing-énjing sareng sonten - warna kulit bakal ningkat, éta bakal langkung séhat sareng ngora.
  • Losion peterselinyiapkeun saeutik béda. Daun sareng akar pepelakan garing (atanapi seger) (1 sdm. L) dituang ku gelas cai anu ngagolak sareng dipanaskeun dina cai mandi satengah jam; keukeuh sajam, saring, sareng tambahkeun anggur bodas garing (50-70 g). Usap raray anjeun énjing sareng sonten.

Topéng réjuvenasi kulit

Pikeun nyiapkeun topéng hérbal anu nyegerkeun, anjeun kedah nyandak daun linden dina bagian anu sami. strawberry, kismis, yarrow, plantain; bahan baku ditumbuk, dicampur, teras dituang kana 4 sdm. l. dicampur sareng cai ngagolak - sahingga gruel diala. Nalika campuran parantos tiis, éta dilarapkeun kana rupa sareng beuheung salami 15 menit; dikumbah ku cai tiis.

Kalayan jus tina aloe tutuwuhan bumi anu nyageurkeun, anjeun tiasa nyiapkeun topeng buatan sepuh anti sepuh anu hadé. Dina porselen atanapi gelas gelas, campur jus lidah buaya (perennial 1 sdm) kalayan minyak zaitun (1 séndok), sareng oléskeun campuran kana raray kukus anu sateuacanna. Saatos 15 menit, topéng dipiceun ku kaén anu beueus, sareng anu sanésna diterapkeun di luhur - dikocok ku ½ tsp. uyah bodas endog atah; tahan salami 10 menit, sareng ngumbah nganggo dekok wort St. atanapi sage. Saatos topéng, oléskeun krim nutrisi anjeun nyalira.

Topéng nganggo cau, yoghurt (2 séndok) sareng madu (1 séndok) tétéla seueur gunana sareng ngandung gisi. Yogurt sareng madu dicampurkeun sareng bubur hed cau anu ditumbuk, nempatkeun pulp kana raray, tahan 15-20 menit sareng bilas ku cai haneut.

Topéng ku susu. Tambahkeun tipung anu cekap pikeun susu haneut supados campuranna mirip krim haseum, teras tambihan konéng, campur sareng oléskeun campuran kana rupa anu bersih. Tetep salami 20 menit, sareng ngumbah ku cai sareng sakedik jeruk nipis.

Topéng kalayan protéin, madu (1 séndok) sareng tipung (2 séndok) ogé ngaréjuasi. Kocok bule kana busa, tambahkeun tipung sareng madu, aduk sakedap teras oleskeun dina wajah anu parantos bersih salami 20 menit. Bilas ku cai haneut.

Kentang saderhana ngabantosan leres-leres pikeun meremajikeun kulit wajah, utamina garing - alit bahkan bahkan keriputna henteu alit pisan dilésotkeun. Anjeun ngan ukur kedah ngagolak kentang dina baju seragamna pikeun pasangan, mesek, diuli sareng dioleskeun dina raray dina bentuk anu haneut. Saatos 20 menit, kumbah ku cai haneut. Anjeun tiasa nambihan sakedik susu atanapi krim kana kentang anu dihandap.

Awak rejuvenasi di imah

Di bumi, anjeun tiasa suksés ngahudangkeun sanés ngan ukur raray, tapi ogé awak.

Topéng réjuvenasi awak

Sateuacan nerapkeun masker anti sepuh, kulit awak ogé kedah diberesihan: gosok sareng raspberry, krim haseum sareng gula disebat anti sepuh. Perlu dicampur 2 séndok dina mangkok. l. ditumbuk seger (beku) raspberry sareng gula halus (3-4 séndok), sareng krim haseum (2-3 séndok), oléskeun scrub dina awak. jaga salami 5-10 menit, urut dina gerakan sirkular sareng bilas handapeun pancuran haneut.

Topéng ku kopi sareng minyak atsiri épéktip pisan. Nembus kana kulit, kafein ngamajukeun pecahan lemak, sareng masihan kulit samak sakedik, ngan ukur kopi alami anu kedah diémutan - moal aya manpaat tina kulit anu leyur. Sababaraha tetes minyak tangkal téh dilebetkeun kana kopi. oléskeun kana awak, masagi teras dikumbah.

Topeng awak sareng kopi darat (1 séndok), krim (2 séndok) sareng minyak zaitun (1-2 sendok). Bahan-bahanna dicampur lengkep, dipanaskeun dina cai mandi 5 menit, sareng campuran dicampurkeun kana awak - utamina dina pingping sareng imbit, dijaga salami 10 menit teras dikumbah handapeun pancuran haneut.

Bumi anti sepuh

Mandi peremajaan bumi bahkan langkung gampang dilakukeun tibatan masker - anjeun ngan ukur tiasa ngagolér dina cai haneut, sareng dina waktos ieu kulit bakal lemes sareng nampi nutrisi.

A liter susu gajih haneut atanapi dekok tina dedak gandum kedah ditambihkeun kana cai mandi kalayan suhu 37-38 ° C: tuang 2 kg dedak ku cai (5 liter), kulub, saring teras tuang kana kamar mandi. Mandi pikeun 15-20 menit; teras pelumasi kulit ku minyak almond.

Moal tiasa nyarioskeun masker anti sepuh pikeun sadaya jinis kulit di dieu, tapi anjeun tiasa daptar sababaraha bahan anu épéktip.

  • Pikeun kulit kusam, masker nganggo wortel parut, jeruk nipis sareng yogurt anu saé - éta ngabalikeun seger sareng warna anu séhat.
  • Masker bonténg seger nyegerkeun sareng nenangkeun kulit capé; masker cau ngabantosan nyegah kisut mimiti.
  • Topeng tomat saé kanggo kulit berminyak; ngencatkeun pori-pori sareng ngencarkeun topéng kulit nganggo endog bodas sareng jeruk nipis; jarawat sareng ruam dibantosan ngaleungitkeun topéng ku daun mint.
  • Topeng oatmeal ngabantosan ngalematkeun kulit sareng ngaluarkeun sél paéh.

Anjeun tiasa nyegerkeun diri di bumi sanés ngan ukur ti luar, tapi ogé ti jero - aya seueur ubar masarakat anu ngabersihkeun awak, ningkatkeun metabolisme sareng ngarangsang pembaruan sél.

Campuran sihir nyata dicandak tina produk biasa: madu - 1 kg, jeruk nipis - 4 PCS. bawang bodas - 3 sirah, minyak biji rami - 200 ml. Bawang bodas sareng lemon anu dikupas (2 dikupas sareng 2 kalayan semangat) dicincang dina coét daging atanapi adun, madu sareng minyak ditambih, sadayana dicampurkeun sareng sendok kai teras dipindahkeun kana toples gelas. Simpen produk dina kulkas, sareng candak 3 kali sapoé, 1 séndok. l. satengah jam sateuacan tuang. Saatos sababaraha waktos, kulit wajah sareng sakujur awak bakalan lemes sareng sutra, kaayaan kuku sareng rambut bakal ningkat.

Aya seueur ubar bumi anu saderhana sareng murah pikeun peremajaan kulit - anjeun kedah diajar langkung seueur ngeunaan éta sareng milih anu anjeun resep. Pamakéan rutin masker, scrub, lotion, mandi sareng prosedur sanésna bakal ngabantosan mulus kulit, seger, élastisitas sareng nonoman, teras wanda bakal pikaresepeun deui, sareng kahirupan bakal pikaresepeun sareng suka bungah.