CO2 réjuvenasi laser

ngalaksanakeun prosedur pikeun réjuvenasi kulit rai rai

Photothermolysis pecahan, peremajaan laser, peregangan fraksional, CO2 - sadayana ieu mangrupikeun nami salah sahiji cara rejuvenasi anu épéktip sareng nyaman ayeuna.

Masalah naon anu dibéréskeun téhnik pecahan?

  • ngaleungitkeun kerut sakitar panon;
  • ngangkat tina kulit raray sareng beuheung, décolleté sareng panangan;
  • réduksi laxity kulit;
  • ngaleungitkeun tapak tatu sareng tanda manteng;
  • koreksi kapal leutik sareng bintik umur.

Naon laser pecahan (ablative) kulit, rupa sareng réjuvenasi awak?

Fractionality nyaéta ngabagi sinar laser kana sababaraha mikroba. Nyaéta, laser mangaruhan kulit sanés ku titik anu padet, tapi ku jinis bolong.

Hatur nuhun kana panerapan kolom mikrocoagulasi kana kulit, mékanisme régenerasi jaringan alam kalayan pembentukan kolagén anyar dipicu, struktur kulit sareng penampilan na ningkat. Balok mikro-inténsitas luhur nembus dugi ka jero 1 mm, mastikeun efisiensi luhur prosedur.

Penting pisan yén aya sababaraha daérah kulit anu henteu kapangaruhan ku laser. Jaringan anu tetep tetep aya di unggal zona perlakuan mikro-termal anu sacara intensif diubaran ku laser ieu. Ieu hakekat rejuvenasi kulit laser pecahan. Cara ieu pikeun rejuvenasi laser pecahan ngamungkinkeun kulit nyageurkeun langkung gancang tanpa période postoperative, pasién henteu lungsur tina kahirupan aktif.

Sinar laser dibagi kana sababaraha sinar ipis pisan, anu ngabentuk zona pangobatan microthermal (MLZ) dina kulit. Jero sareng diaméter MLZ ditangtukeun ku énergi sinar laser dikawasa ku dokter salami prosedur ieu.

Teras MENO kabentuk - lebu nekrotik épémrotik mikroskopis, anu digusur kumargi penyembuhan jaringan sakitarna.

Nalika penyembuhan maju, kulit anu diperpanjang katingalina langkung ngora, turgor na ningkat, permukaan kulit janten langkung lemes, keriput dilicikeun, microrelief dilancarkeun, katingalina tapak tatu sareng tanda manteng sacara nyata ningkat.

Peremajaan laser anu teu ablatif

Jelas pisan yén ayeuna parantos aya kamajuan dina operasi kosmétik, utamina aya hubunganana sareng peremajaan kulit nganggo téknologi laser. Kalayan aplikasi anu mumpuni sareng pamilihan parameter anu leres tina sinar laser, metoda ieu perlakuan ditoleransi pisan sareng dianggap langkung épéktip tibatan téknik konservatif sareng bedah.

Salah sahiji sistem laser anu paling modéren sareng aman ayeuna nyaéta laser. Ngagunakeun laser, anjeun tiasa ngahasilkeun réjuvenasi kulit wajah anu henteu ablatif. Prosedur rejuvenasi laser anu teu ablatif pikeun kulit di sakitar panon, raray, beuheung sareng daérah sanés, nyayogikeun panyalindungan anu épéktip pikeun dermis kalayan kadar anu béda tina melanin, kalebet kulit samak. Hal ieu ngamungkinkeun prosedur dilakukeun sapanjang taun sareng kanggo sadaya jinis kulit.

Fitur tina réjuvenasi non-ablative

Henteu diperyogikeun periode rehabilitasi.

Prosedurna ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahususkeun pori-pori, ngisinkeun keriput, ngasah kontur pameunteu, sareng ningkatkeun kulit.

Durasi sési dugi ka 30 menit. Kursus anu disarankeun nyaéta 5-6 prosedur.

Peremajaan laser mangrupikeun salah sahiji téhnik pangénggalna pikeun ngatasi parobahan kulit anu aya hubunganana sareng umur (keriput, lipatan, luntur sareng sepuh).

Prosedur na sacara praktis henteu aya rasa nyeri sareng non-traumatis, sareng efektivitasna tiasa dibandingkeun sareng metode suntikan peremajaan.

Énergi pulsa laser ngarangsang sintésis kolagén ngora dina lapisan jero dermis, nyayogikeun élastisitas, kateguhan, lemes sareng kulit seger dina kulit. Ngalenyepan keriput, laser ngaleungitkeun pembuluh darah dina raray, hiperpigmentasi nalika samak, ningkatkeun kaseragaman nada kulit, ngaleungitkeun panonpoé sareng umur. Angkat laser diaku salaku alternatip pikeun operasi plastik sareng metodeu peremajaan anu pangsaéna pikeun jalma anu umurna langkung 35 taun.

Kaunggulan réjuvenasi kulit laser nganggo alat khusus:

  • ningkatkeun élastisitas kulit, ngirangan kisut rupa;
  • kamungkinan ngangkat iraha waé taun dina kulit naon waé (kalebet samak);
  • kamungkinan ngagabungkeun rejuvenasi laser sareng prosedur suntikan: mesotherapy, plastik kontur sareng ngenalkeun racun botulinum;
  • henteu résiko inféksi;
  • henteu kedah rehabilitasi jangka panjang saatos prosedur na.

Indikasi pikeun rejuvenasi laser

  • poto kulit;
  • kulitna henteu rata;
  • turunna nada kulit;
  • ptosis gravitasi;
  • manifestasi jaringan vaskular;
  • pigmén kulit.

Peremajaan laser mangrupikeun téknik modéren anu épéktip leres dina jalan ka kageulisan sareng nonoman.