Topéng tina aci: aplikasi, tips, make

Topéng tina aci teu ngan hiji nulungan gede ngalawan wrinkles, tapi ubar alami nourish jeung moisturize kulit dina beungeut. Pikeun ngabandingkeun hasil sanggeus ngagunakeun ieu terapi komposisi bisa Botox injections.

Topéng tina aci

Naros rupi:

  1. Pamakéan sering eliminates wrinkles, suku gagak sacara;
  2. Bisa dipaké tibatan cream.
  3. Moisturizes kulit garing jeung ngaronjatkeun kaayaan beungeut.
  4. Komposisi gizi bakal mantuan pikeun ngahontal éfék nonoman.
  5. Tightens bentuk beungeut.
  6. Bahya pikeun kulit.
  7. No réaksi alérgi.
  8. Teu produk mahal.
  9. Gampang make.

Punten catet: topeng ieu contraindicated pikeun jalma anu geus kabuka sores dina raray, panyakit kulit serius.

Saperti Botox

Pikeun ngabandingkeun éféktivitas métode tradisional suntik téhnik nu salah. Nu rupi dipaké di imah, mangaruhan lapisan luhur épidermis jeung boga pondok periode validitas. Pikeun ngajaga rejuvenating hasil perlu make obat terus. Di interval antara perlakuan, eta disarankeun ka panawaran dina kulit kariput cream.

Botox nyaéta ubar pikeun suntikan jarum nyuntik intramuscularly, dipaké salaku hiji non-bedah metoda rejuvenation. Nu topeng jeung Botox éfék anu béda, tapi tujuan nu sarua. Botox slows turun prosés tina sinyal saraf salaku hasil hiji, kulit smoothed. Jeung aci aimed di lapisan luhur épidermis. Kauntungan utama tina rupi nyaeta alatan daptar éksténsif of gizi, eta éféktif jeung lengkep aman.

Naon vitamin beunghar aci:

PP – ngaronjatkeun kaayaan kulit.

C – eureun prosés sepuh.

B4 eliminates oiliness kulit.

K – moisturizes kulit.

Paké

Pamakéan aci tinimbang Botox geus dievaluasi ku loba. Topéng lengkep bahya jeung cocog pikeun sagala umur. Pangaruh noticeable sanggeus tilu nepi ka lima perlakuan. Jeung bantuan maranéhanana, terapi beungeut tataan, nu drawbacks tina no ngarugikeun ka kulit.

Resep rupi

Loba rupi bisa kalayan gampang bisa dilarapkeun dina kahirupan sapopoé. Ngan béda dina bahan, tapi dasar keur sakabeh Odin.

Penting: dasar pikeun masker 1 séndok tina aci jeung 1/3 Cup cai.

  • A séndok bubuk nunda kana hiji wadah jeung tempat eta dina seuneu leutik;
  • éncér aci jeung jumlah leutik cai haneut jeung ngadagoan nepi ka leyur jeung whisk a;
  • panas nepi ka ngagolak satengah Cup cai jeung tuang di asak campuran, aduk terus;
  • mareuman kompor gas, pos ka massa kandel.

Catetan: Campuran nu bisa jadi teu pindang. Ancur dipake komponén aci.

Disusun mask disimpen dina kulkas. Pikeun full terapi komposisi dumasar nambah dipake komponén.

Cream haseum jeung jus wortel

Anjeun kudu: heavy cream, jus wortel.

  • Réngsé dina palasik topeng nambah 1 séndok tina cream haseum;
  • nyiapkeun jus wortel jeung nambahkeun 4-6 sendok di mangkok;
  • campur kabéh bahan jeung topéng geus siap.
Topeng jeung Botox pangaruh

Topéng ngaronjatkeun kaayaan kulit, eliminates wrinkles, nourishes jeung moisturizes.

Catetan: ulah poho pikeun ngabersihan beungeut saméméh nerapkeun nu mana wae nu kosmétik.

A bergizi konéng

Dipaké: endog, nu mana wae nu minyak sayur.

  • Asak aci jeung nambahkeun konéng endog;
  • 1 séndok nu mana wae nu minyak sayur;
  • ninggalkeun topéng dina beungeut anjeun for urangna 20 menit jeung bilas ku cai.

Topéng dipaké pikeun moisturizing jeung ngandung gisi kulit garing.

Scrub jeung uyah

Bahan: susu, uyah.

  • Aci nambah satengah Cangkir susu;
  • sprinkle 1 séndok téh uyah;
  • panawaran pikeun satengah jam gently massaging kulit sapanjang urut garis.

Topéng dipaké pikeun ngaronjatkeun penampilan kulit oily.

Tangkal Tea

Pamakéan: protéin, minyak tangkal tea.

  • Mawa bule endog nepi ka state busa;
  • pamakéan 1 séndok téh tina tangkal tea;
  • nyampur campuran jeung asak aci;
  • nambah produk dina wewengkon masalah, kaasup wrinkles jeung spot poék, jeung saterusna bilas sanggeus 30 menit.

Topeng pikeun kulit oily meunangkeun leupas tina rashes.

Jeung yogurt

Anjeun kudu: protéin, yogurt.

  • Pati, campur jeung sarua proporsi yogurt (di kawijaksanaan);
  • nambah 1 endog bodas jeung aduk nepi ka kaayaan busa;
  • panawaran onto kulit, nyabut ti beungeut sanggeus 15 menit.

Topeng refreshes beungeut, ngurangan tanda kacapean.

Jeung tomat

Bahan: konengna endog endog, tomat, minyak sunflower.

  • Nyokot bubur tomat jeung nunda dina mangkok;
  • nambah hiji endog yolk jeung aduk;
  • sanggeus, anjeun bakal butuh hiji séndok tina aci jeung minyak sunflower.

Topéng moisturizes kulit.

Cau

Bahan: cau, cream.

  • Nyieun dina blénder a puree cau;
  • nambah ka mangkok jeung bagian sarua tina aci;
  • sanggeus, maké krim homemade.

Tambah élastisitas kulit jeung nyegah wrinkles.

Jeung peach

Bahan: susu, mentega peach.

  • Aci anu dicampurkeun dina mangkok jeung hiji sarua share susu;
  • nambah 1 séndok tina pulp of peach.

Topeng jeung ambu pikaresepeun moisturizes kulit, rejuvenates, refreshes, nada, relieves bareuh, ngaronjatkeun warna, smooths wrinkles.

Jeung protéin endog

Bagian: protéin, lemon.

  • Nambah 1 séndok tina aci;
  • nyampur 1 protéin;
  • pikeun ningkatkeun éfék, nambah sababaraha tetes lemon.

Cocog pikeun kulit oily tightens jeung ngurangan liang dina beungeut, ngurangan jumlah comedones.

Jeung madu

Anjeun kudu: uyah, susu, madu.

  • 1 séndok téh uyah campur jeung 1 séndok tina aci;
  • éncér jeung susu haneut;
  • sajaba ti éta, nambah séndok madu.

Gelut ngalawan wrinkles.

Susu pikeun kulit sensitip

Bahan: mantega, susu.

  • Hiji séndok téh tina aci jeung susu haneut, nambah minyak sayur;
  • mawa ka nu dimaksud konsistensi;
  • sanggeus ngagunakeun masker, maké hiji peuting cream.
Topeng jeung aci jeung yogurt

Topéng miboga éfék calming dina kulit hipu rawan iritasi.

Lemon ubar pikeun tightening kulit

Komponén-komponén: protéin, jeruk nipis.

  • Ngagabung di babandingan sarua tina topeng jeung protéin dina mangkok salad;
  • tambah hiji séndok jeruk nipis;
  • panawaran perlakuan komposisi ka beungeut, bilas off sanggeus 15 menit.

Visually, tighten wewengkon masalah.

Whitening scrub

Bahan: 1 séndok jeruk nipis.

  • Aci jeung jus, aduk pikeun nyegah lumps;
  • Panutup jeung campuran rupa pikeun 20 menit;
  • bilas ku cai jeung nerapkeun soothing cream.

Geus reureuh pangaruh dina otot raray, ngurangan sunda.

Digabungkeun treatment komposisi

Anjeun kudu: a ciwit uyah jeung baking soda, 1 tsp cleanser (ieu kudu cocog anjeun ka tipe kulit), 1 tsp cai mineral.

  • Tambah disusun tina aci-dumasar cleanser jeung cai mineral;
  • sanggeus, nunda uyah jeung cai;
  • panawaran pikeun nyanghareupan urut garis;
  • bilas ku cai haneut.

Kulit bakal meunangkeun lemes jeung elastis.

Hidrogén péroxida

  • Campuran aci jeung satengah séndok tina péroxida;
  • panawaran dina wewengkon masalah beungeut;
  • sanggeus satengah jam bilas ku cai haneut jeung jeruk nipis.

Idéal pikeun normal ka kulit oily rupa, cleansing, pangaruh anti-radang, ngaluarkeun titik-titik hideung.

Terapi make

Anjeun kudu: ½ bubur tomat, konéng endog, ½ tsp minyak zaitun.

  • Nyabut pulp ti tomat.
  • campur jeung konéng endog jeung aci;
  • tuang minyak;
  • ninggalkeun pikeun 15 menit.

Mantuan nu sensitip beungeut, nourishes épidermis, smoothes wrinkles, kulit kasampak rested.

Wrinkles jeung pangaruh whitening

Bahan: cau, sarua jeung babandingan tina aci jeung cream (di kawijaksanaan anjeun).

  • Campur cau jeung aci;
  • aduk dina haneut cream;
  • panawaran pikeun 15 menit.

Cocog pikeun wewengkon beuheung sarta decollete. Sanggeus make beungeut bakal saeutik torek jeung meunang leupas tina wrinkles.

Penyembuhan

Topeng jeung aci jeung lemon

Anjeun kudu: 1 konéng, 1 bubur tomat, sababaraha tetes minyak sayur.

  • Bubur tomat ngahurungkeun kana mush;
  • campur babarengan jeung aci jeung konéng endog;
  • tambah sababaraha tetes minyak sayur;
  • ninggalkeun dina kulit pikeun 15 menit;
  • sanggeus cuci make orok cream.

Ieu ngawengku loba mangpaat vitamin, jeung minyak bakal ngaleungitkeun kagaringan dina beungeut mah.

Pencegahan unggal poé

Bahan: 20 gram cream, 1 cau.

  • Mawa cau ka pulp;
  • sanggeus, nambah cream jeung aci;
  • panawaran sababaraha lapisan, kitu metoda ieu gancang-drying;
  • ninggalkeun réngsé lapisan satengah jam.

Ambu pikaresepeun bakal nambah ka rélaxasi. Jeung cau mantuan dina malikkeun kulit sepuh jeung nambahkeun luster.

Pangaruh Rejuvenating

Dina stock: 6 gram madu, hiji ciwit uyah.

  • Campuran madu jeung aci pikeun ménta warna bodas;
  • nambah dicincang uyah;
  • tetep dina nyanghareupan salila kira 25 menit.

Ieu kuratif campuran dipaké awewe Asian, nu kulit kasohor anak bodas nada. Pikeun bahan kauntungan, anjeun bakal kudu ngagunakeun masker sahenteuna saminggu.

Catetan: Lamun kulit aya hiji sensasi ngaduruk jeung redness, campuran kudu nyabut ti beungeut.

Pikeun kulit garing jeung nu sensitip

Komponén-komponén: a saeutik susu, minyak almond.

  • Campuran aci jeung almond;
  • tambah susu haneut;
  • ninggalkeun eusi dina nyanghareupan 15-25 menit.

Kulit bakal meunang kadaharan tambahan.

Pikeun ngangkat

Anjeun kudu: 25 gram kefir.

  • Campur bahan tina aci jeung yogurt;
  • ninggalkeun topéng dina keur 30 menit.

Kulit smoothed wrinkles ngaleungit.

Cleansing scrub

Bahan: 1 ciwit uyah jeung soda, cai mineral, a bit of busa cleanser.

  • Campuran aci jeung busa;
  • tambah cai mineral;
  • nambahkeun baking soda sarta uyah.

Bakal mantuan pikeun meunangkeun leupas tina komédo jeung pimples.

Pikeun ngaleungitkeun freckles

Anjeun kudu: 1 séndok téh tina hidrogén péroxida.

  • Campuran aci jeung cai haneut;
  • tambah hiji spoonful tina hidrogén péroxida;
  • mawa ka konsistensi kandel;
  • ninggalkeun campuran dina nyanghareupan pikeun 20 menit;
  • bilas ku cai jeung sajaba ti jeruk nipis.

Sering dipake bakal mantuan pikeun meunangkeun leupas tina freckles, spot umur.

Tetep dina pikiran

Masker, masak di imah, jeung mantuan pikeun ngaleungitkeun wrinkles, ngaganti mahal salons jeung hasil unpredictable.

Topeng jeung aci jeung tomat
  1. Aci topeng rejuvenate kulit jeung pangaruh maranéhanana nyaéta comparable ka Botox.
  2. Ngaleungitkeun suku gagak sacara.
  3. Komo nada kulit.
  4. Rejuvenate jeung vitamin.
  5. Dilarapkeun sababaraha jas pikeun pangaruh pangalusna.
  6. Ngumbah ngan jeung cai haneut.
  7. Teu make masker lamun dina beungeut aya goresan.

Milih katuhu resep jeung ulah poho ngeunaan aturanana ti dipake maranéhanana. Perlakuan imah teu ngarobah ngarugikeun ka kulit jeung sacara saksama ngaleungitkeun faults.

30.09.2019