Topeng jeung raspberries pikeun nyanghareupan kumaha nyieun kulit toner di imah

Artikel nyawalakeun nu topeng jeung raspberries pikeun nyanghareupan — mangpaat jeung contraindications, resep jeung professional kosmetik dumasar kana eta. Anjeun bakal diajar kumaha carana sangkan hiji cleansing topeng tina raspberries pikeun kulit, sipat layung topeng jeung madu jeung cream haseum, resep masker pikeun oily, garing jeung kulit sepuh.

Topeng jeung raspberries

Kumaha dipake topeng raray buah prambus:

  • vitamin a — geus ngalahirkeun, moisturizing, soothing, anti-radang, antimicrobial jeung anti-sepuh pangaruh;
  • vitamin C — restores élastisitas kulit;
  • vitamin B9 — ngajaga ti balukar ngabahayakeun tina sinar ultraviolet, jeung normalizes masalah kulit, ngaronjatkeun sistem imun;
  • vitamin PP — nada kulit jeung refreshes anak warna;
  • Biotin — ngaronjatkeun métabolisme;
  • vitamin E speeds nepi sél prosés pembaharuan jeung slows maranéhanana sepuh.
  • kalium — mertahankeun tingkat uap tina dermis di tingkat normal.

Kumaha pikeun nyiapkeun buah prambus topeng di imah

Pikeun meunangkeun buff, lengket aturan di handap ieu pikeun persiapan masker raray ti raspberries di imah:

  • Milih asak raspberries, tainted jeung ruksak sisi.
  • Dina usum panas, nyiapkeun topeng tina berries seger, jeung di gugur jeung usum — ti beku.
  • Test campuran dina hiji réaksi alérgi.
  • Saméméh nerapkeun nyieun remover make-up jeung ngabersihan beungeut scrub.
  • Sanggeus ngumbah off topéng, make cream ngandung gisi.
  • Méakkeun tangtu 10-12 prosedur.
  • Pikeun kulit garing mah 3 sesi hiji minggu pikeun oily — 2 sidang.

Topeng jeung raspberries ti wrinkles

Buah prambus, make seger atawa frozen. Topéng tina raspberries ti wrinkles ngawengku susu — hiji kandungan antioksidan anu kuat nu tindakan dina kulit dina hambalan sélular jeung nyegah sepuh.

Bahan:

  1. Buah prambus buah 80-100 g.
  2. Susu (tiis) — 3 sendok

Kumaha pikeun nyiapkeun: Mash raspberries jeung garpu jeung galur ngaliwatan cheesecloth. Tambah susu di mashed berry massa jeung nyampur.

Kumaha carana make: DAB kapas hampang dina buah prambus campuran, tempat dina panon, panawaran tetep dina kulit jeung tahan pikeun 20-25 menit. Cabut cakram jeung bilas berries jeung cai tiis.

Hasil: Susu topeng tina raspberries pikeun wrinkles raray evens kaluar nada kulit, ngaluarkeun rasa tightness jeung flaking, alatan nu wrinkles mucunghul.

Buah prambus

Buah prambus topeng pikeun jerawat

Topéng tina raspberries pikeun jerawat chamomile gancang cope jeung jerawat, restores ruksak épidermis jeung ngajadikeun kulit ngora jeung elastis.

Bahan:

  1. Raspberries — 3-4 PCs.
  2. Ramuan chamomile (garing) — 2 sdm
  3. Cai (panas) — ½ Cup.

Kumaha masak: Rendang nu berries kana puree jeung squeeze jus ngaliwatan cheesecloth. Tuang leuwih chamomile di cai nu ngagolak jeung sanggeus 20 menit, solokan cai. Campur berries jeung sésana jukut.

Kumaha carana make: Panawaran haneut mask on the face salaku niiskeun jeung tahan salila 15 menit. Bilas ku cai haneut.

Hasil: Raspberry jeung chamomile nyata ngurangan inflamed kulit, nyabut komédo jerawat jeung, normalizes aktivitas kelenjar sebaceous.

Topéng tina raspberries jeung cream haseum

Topeng raray tina raspberries jeung cream cocog pikeun kulit sensitip nu rawan iritasi jeung redness.

Bahan:

  1. Raspberries — 50 g.
  2. Lemak cream haseum — 2 sdm
  3. Rosemary minyak atsiri — 2-3 pakait.

Kumaha pikeun nyiapkeun: Nyieun mashed raspberries jeung séndok atawa blénder. Nambah cream haseum jeung minyak atsiri, aduk oge.

Kumaha carana make: Panawaran topéng dina kulit, pindah sapanjang urut garis jeung ninggalkeun eta kanggo 15 menit. Teras cabut jeung pad kapas, dipping dina cai haneut.

Hasilna: nu Topeng jeung raspberries jeung cream for beungeut moisturizes kulit nu sensitip, eliminates peeling and inflammation, whitens spot pigmén.

Layung topeng jeung madu

Pikeun kulit garing nyieun topeng beungeut jeung raspberries jeung madu.

Bahan:

  1. Raspberries — 15
  2. Madu — 1 tsp

Kumaha pikeun nyiapkeun: Tuntas mash raspberries dina mortir. Nunda madu dina cai mandi jeung ngalembereh. Aduk bahan dicampurkeun nepi.

Kumaha carana make: Panawaran lapisan ipis tina mask pikeun 20 menit jeung bilas ku cai haneut.

Hasil: Madu berry topeng cleanses kulit, softens jeung refreshes, nourishes jeung zat gizi, moisturizes, nada jeung whitens.

Yogurt

Topeng jeung raspberries jeung yogurt

Pikeun kulit oily, nyiapkeun topeng jeung yogurt. Topeng raray tina raspberries jeung yogurt cleanses kulit oily jeung restores pH anak. Leuwih kulit oily, nu leuwih asam produk nu dipikahayang. Saméméh masak nunda yogurt di hiji tempat haneut salila 1-3 poé.

Bahan:

  1. Raspberries — ' 80
  2. Yogurt — 3 sdm
  3. Tipung gandum — 3 sdm
  4. Uyah — 2 g.

Kumaha pikeun nyiapkeun: Tresna nu berries jeung séndok a. Tuang kana mangkok tepung jeung éncér eta jeung yogurt pisan nepi ka massa kandel. Nambah raspberries ka campuran.

Kumaha carana make: Nyokot jumlah leutik topeng dina ramo anjeun jeung urut wewengkon jeung inflammation jeung spot hideung. Tuluy sumebar nu sésana bagian ti raray jeung ninggalkeun salila 5 menit. Bilas campuran cai haneut.

Hasil: Yogurt topeng jeung raspberries éféktif cleanses clogged pori jeung exfoliates garing épitél. Kulit jadi supple jeung caian.

Layung liat topeng

Usum panas popular topéng tina raspberries pikeun nyanghareupan dina dasar blue liat. Dina préparasi anak teu bisa make logam masakan jeung spoons.

Bahan:

  1. Raspberries — 5 sendok
  2. Blue kosmetik liat 2 sdm.
  3. Cai (haneut) — 50ml.

Kumaha pikeun nyiapkeun: Tuang liat jeung cai haneut jeung aduk nepi ka pulp. Mash raspberries jeung garpu jeung nambahkeun ka campuran liat. Campuran.

Kumaha carana make: Panawaran topéng dina kulit cleansed pikeun 20 menit. Salila sidang, moisturize kulit jeung cai tina botol semprot atawa kapas pad nu liat teu garing kaluar. Sanggeus waktu husus moisten beungeut jeung cai jeung make Sabun atawa espumas gently nyabut sésa campuran. Moisten beungeut cream.

Topeng buah prambus

Hasil: Mask of blue liat jeung raspberries ngabogaan anti-radang jeung cleansing pangaruh, ngurangan sékrési kelenjar sebaceous jeung ngurangan pori.

Topeng jeung raspberries jeung acetylsalicylic asam

Pikeun ngubaran masalah kulit, coba kombinasi liat topeng, raspberries, vodka jeung acetylsalicylic asam. Pamakéan ngan raspberries seger.

Bahan:

  1. Raspberries — 5 sendok
  2. Blue kosmetik liat 2 sdm.
  3. Vodka — 1 tsp.
  4. Acetylsalicylic asam — 3 pél.
  5. Cai (haneut) — 1 séndok téh

Kumaha masak: panutup jeung cai papan aspirin jeung ngadagoan nepi ka maranehna ngabareuhan. Mash pél kana mush, nambah liat jeung vodka. Tresna nu raspberries di blénder sarta nyampur jeung liat campuran.

Kumaha carana make: Panawaran campuran pikeun 20 menit. Bilas ku cai tiis.

Hasilna: nu Topeng nembongkeun gancang antiseptik pangaruh, ngurangan sékrési kelenjar sebaceous jeung nyegah eta tina clogging.

Layung topeng jeung pondok keju

Di nu kahiji tanda sepuh kulit nyiapkeun hiji topeng jeung raspberries jeung cream kiju.

Bahan:

  1. Raspberries — 50 g.
  2. Pondok keju — 2 sdm
  3. Madu — 1 tsp

Kumaha pikeun nyiapkeun: Mash nu berries kana puree. Ngalembereh madu dina cai mandi. Campuran dina hiji wadah nu kiju pondok, raspberries jeung madu cair.

Kumaha carana make: Ngeueuman topeng salila 20 menit jeung nyabut jeung cai tiis.

Hasil: Layung topeng soothes, nada jeung evens kulit, nu ngajadikeun eta leuwih elastis jeung nempo cageur, eliminates garis rupa jeung wrinkles.

Topeng jeung raspberries pikeun kulit garing

Nu layung topeng jeung konéng — sampurna pikeun kulit jeung ngaronjat kagaringan.

Bahan:

  1. Raspberries — 50 g.
  2. Konéng endog — 1 PC.
  3. Oat tipung — 1 tsp.
  4. Minyak zaitun — 1 tsp

Kumaha pikeun nyiapkeun: dina mangkok hiji, Mash konéng endog. Dina mangkok sejen tresna nu raspberries jeung garpu, sendok atawa blénder. Campuran konéng endog jeung raspberries, nambahkeun minyak jeung oatmeal. Campuran kudu kandel, lemes jeung teu cairan.

Kumaha carana make: Panawaran lapisan kandel of the mask on the face pikeun 15-20 menit, mangka bilas kulit cai lukewarm.

Hasil: Topeng tina raspberries eliminates dehidrasi kulit, eta nourishes jeung vitamin jeung microelements, nu ngajadikeun eta caian, lemes jeung radian.

Nu layung masker keur kulit oily

Topeng pikeun kulit oily ngawengku raspberries, yogurt, tipung, endog bodas jeung lemon jus. Unggal bahan ngurangan oiliness kulit jeung méré eta élastisitas.

Bahan:

  1. Raspberries — 50 g.
  2. Yogurt — 1 sdm
  3. Endog albumen — 1 PC.
  4. Tipung gandum — 1 tsp.
  5. Jeruk nipis — 1 tsp
Raspberries

Cara nyieun: Éncér tepung jeung yoghurt jeung aduk. Mash nu raspberries kana puree hiji, nambah tipung campuran jeung yogurt. Misah bodas ti konéng, whisk eta jeung garpu jeung nyampur jeung lemon jus jeung asup kana layung massa.

Kumaha carana make: Panawaran komposisi pikeun nyanghareupan jeung lapisan kandel jeung ngadagoan 25 menit. Ngumbah jeung cai tiis pikeun nutup pori jeung ngurangan sebum.

Hasilna: nu Topeng jeung yogurt jeung raspberries tightens liang, ngaluarkeun ngandung lisah Caang, jeung angger baruntus dina kulit, softening jeung lemah lembut.

Read more ngeunaan mask of buah prambus nempo video:

Lamun teu ngagunakeun layung topeng

Contraindications ka pamakéan masker ti berries jeung buah prambus daun keur nyanghareupan:

  • kasakit kulit;
  • prosés radang dina kulit;
  • tatu jeung abscesses di loka aplikasi topeng;
  • deukeut kapilér.

Raspberry anu allergenic produk. Saméméh ngagunakeun eta jadi pastikeun yén anjeun marios kulit pikeun idiosyncrasy. Panawaran topéng dina ngalipet tina siku jeung ngadagoan 20 menit. Dina kasus Alergi anjeun nyieun hiji baruntus, redness atawa itching.

Naon anu kudu inget:

  1. Topeng buah prambus mantuan garing, oily, sensitip jeung kulit sepuh.
  2. Maranéhanana sunda, moisturize jeung ngarevitalisasi nu complexion, ngaleungitkeun wrinkles, peeling, pimples jeung sensasi tightness.
  3. Bagian layung rupi ngawengku blue liat, kiju pondok, cream haseum, kefir, yogurt, madu, endog, tipung gandum, minyak zaitun jeung leuwih.
  4. Saméméh ngagunakeun masker tina raspberries nyieun hiji Alergi test.
29.09.2019