Goji Cream Hendel sacara Garden

Anyar anti-wrinkle cream

980000₨490000₨
4.214

Meuli Goji Cream

50% Diskon

Goji Cream ngalawan wrinkles meuli di Indonesia

Pikeun meunangkeun Goji Cream di Indonésia, anjeun kudu:

  1. Tuliskeun ngaran jeung telepon
  2. Sabar pikeun nelepon ka operator
  3. Mayar pikeun anjeun matak kana resi keur mail atawa kurir

Meuli Goji Cream jeung diskon -50%. Watesan biasa diwatesan.

Goji Cream - Anyar anti-wrinkle cream

Goji Cream Anyar anti-wrinkle cream

Goji Cream modern anti-sepuh beungeut cream ti pausahaan Hendel's Garden. Éféktifitas anak attributed ka kasaimbangan sampurna antara alam komponén jeung inovatif kamajuan dina widang cosmetology. Bahan aktif cream — jus tina Goji berries. Dina hiji drop of ekstrak tina buah Goji ngandung leuwih ti dua puluh asam amino, vitamin C jeung E, beusi, kompléks vitamin B jeung betaine. Produk ieu teu ngandung hormon jeung lengkep aman. Ieu dikonfirmasi ku klinis tes jeung dileler sertipikat kualitas kontrol.

Pamakéan jus seger Goji berries — hiji metodeu inovatif aimed di nyegah kulit sepuh. Saméméh mecenghulna Goji Cream nu berries nu dipaké dina kosmétik ngan dina bentuk garing. Tapi jalan maranehna leungit paling maranéhanana sipat dipake. Contona, luhur eusi vitamin C, nu dina bungbuahan seger Goji 500 kali leuwih ti jeruk. Hal ieu méré gizi maximum ka épidermis jeung nourishes eta jeung vitamin nu penting.

Dina periode ngagunakeun cream, anjeun moal ngarasa ngarareunah nu mana wae nu — eta absorbs oge jeung teu ngarasa dina kulit. Ku aktip dampening pangaruh noticeable sanggeus aplikasi kahiji. Sanggeus restorasi tina cai nyukupan kasaimbangan kulit jadi smoother jeung henteu deui flaking jeung bintik beureum, heureut liang. Hal ieu ngamungkinkeun sadaya aktip komponén cream ieu gancang diserep jeung dimimitian pikeun berpungsi dina épidermis. Sanggeus sababaraha poé anjeun bakal aya bewara kumaha wrinkles jeung garis ekspresi ngawitan rarata. Saperti gancang pangaruh alatan ayana betaine, zat nu nahan cai jeung ngamajukeun regenerasi sél.

Harga Goji Cream an order of magnitude leuwih handap tina nu terpadu anti-sepuh pakakas. Anjeun kudu ngan hiji jar tina cream ieu tinimbang nu biasa susunan tilu nepi ka lima produk ti hiji garis anti-sepuh kosmétik. Anjeun bisa poho ngeunaan ngadatangan salons jeung spas — ngan make cream.

Prinsip operasi Goji Cream

Prinsip Goji Cream

Pikeun ngahontal impressive saperti pangaruh anti-sepuh Goji Cream ti Hendel's Garden ngamungkinkeun unik komposisi. Unggal komponén nyepeng peran nu penting dina prosés repairing jeung renewing kulit. Nu sepuh épidermis ieu alatan turun produksi kolagén — konéktif protéin nu nyadiakeun élastisitas kulit. Leungitna cai jeung kurangna vitamin nyumbang ka flaking, penampilan bintik beureum jeung deepening wrinkles. Sagala aspék konci sepuh kulit.

Goji Cream aktip gelut jeung heals sadaya jalma nasty parobahan patali umur -. Hal ieu jauh leuwih éféktif scrub jeung urut, sabab kajadian kitu ngan berjuang jeung akibat. Goji Cream sarua mangaruhan ngabalukarkeun sepuh.

Asam Amino anu aya dina Goji berries, tetep épidermis perlu cair. Ku lantaran kitu, kulit kasampak ngora sarta seger. Nu pangaruh moisturizing lasts poé sanggeus aplikasi. Betaine jeung asam hyaluronic merangsang produksi anyar molekul kolagén jeung elastin. Dina hal ieu, boh aktif komponén ngajaga ti karuksakan eta bisa dipake pikeun kulit zat nu awak urang ngahasilkeun dina sorangan.

Nyebut antioksidan kompléks Goji Cream: hal ieu dipaké pikeun nangtayungan kulit ti négatif pangaruh luar. Lingkungan goréng, ema hawa, cai beurat, panas panonpoé — kabéh ieu adversely mangaruhan penampilan épidermis. Nu antioksidan tina Goji berries excrete sakabéh "runtah" jeung ngaminimalkeun jumlah radikal bébas. Sabab radikal bébas ogé ngalambatkeun turun métabolisme jeung ngahalangan kulit cageur ti polusi hawa atawa sinar ultraviolet.

Pangaruh positif Goji Cream

Nu pangaruh positif tina Goji Cream

Pangaruh aplikasi tina cream noticeable dina hiji poé. Pamakéan teratur anak ngamungkinkeun pikeun ngahontal hasil saperti:

Bade di luar, anjeun bisa mastikeun yén cream bakal nangtayungan anjeun ti éfék ngarugikeun lingkungan luar. Hirup di hiji wewengkon jeung goréng kaayaan lingkungan atawa subjected ka kontinyu irradiation cahya panonpoé anjeun jeung kulit anjeun masih bakal Caang. Anjeun teu sieun jeung stress jeung akibat anak pajoang antioksidan!

Komposisi Goji Cream

Eta sia noting nu dina Goji Cream henteu ngandung hormon, dyes jeung pengawet. Ieu téh hiji produk alam nu ngabalukarkeun teu sieun:

Dimana ka beuli Goji Cream ti Hendel's Garden di Indonesia

Ngan original Goji Cream (Hendel sacara Garden)

Di wewengkon Indonésia, kitu ogé di Éropa meuli Goji Cream ngan dina website resmi urang pikeun harga . Ngan urang bisa ngajamin yén anjeun meunang asli cream. Urang henteu tanggung jawab originalitas, komposisi jeung efisiensi eponymous produk nu dibeuli di toko séjén. Pikeun nyieun meuli hiji, make gunana jeung gampang ngabentuk dina website.

Pengiriman barang Goji Cream

Website urang ngidinan anjeun pikeun order Goji Cream (Hendel's Garden) kiriman. Di kota gede, kiriman geus dipigawé dina sababaraha poé. Parangko ka wewengkon séjén bakal mawa 7 nepi ka 14 poé ti resi order. Pikeun netelakeun watesan kiriman, ninggalkeun jumlah anjeun dina raraga bentuk — a konsultan bakal nelepon anjeun balik deui ka mastikeun sagala wincikan.

Ngan asli Goji Cream (Hendel's Garden)

Meuli Goji Cream di nu asli, ngan jeung urang — urang website resmi pikeun palaksanaan cream ieu ensures nu ngan anjeun bakal bisa meuli real Goji Cream. Urang henteu tanggung jawab produk dibeuli dina situs séjénna. Jeung urang teu bisa ngajamin originalitas ngaran sarua creams dibeuli dina loka pihak katilu. Dina website urang harga Goji Cream pakait ka nyatakeun — anjeun mayar persis saperti loba salaku dituduhkeun dina website.

Pamadegan dokter

Dr. Siska
Spésialisasi:
Dermatologist

Pangalaman:
15 taun

Dokter urang istimewa di Indonésia mindeng sapatemon pasien anu paduli prématur kulit sepuh. Ieu téh alatan kaayaan lingkungan jeung tingkat luhur stress, ciri wirahma kahirupan modern. Kasampak ngora jeung cageur, teu cukup ngan pikeun latihan jeung dahar katuhu. Hal anu penting pikeun bisa cope jeung stress, padahal eta teh ngabalukarkeun utama sepuh prématur jeung penampilan wrinkles jero. Teu sakabéh jalma boga kasempetan pikeun bakti waktu luang atawa olahraga. Ieu lain hartosna yén urang kudu narima penampilan maranéhanana jeung pikeun hayu indit. Nyakola perawatan kulit jeung bantuan modern kosmétik témbal téh.

Salaku dokter, kuring bisa ngabuktoskeun ka éfék mangpaat tina Goji sari kulit beungeut jeung beuheung. Maranéhanana sabenerna ngandung jumlah badag vitamin jeung mineral nu teu nuliskeun awak jeung dahareun. Dina support Goji Cream ti hendel's garden hoyong dicatet ayana betaine jeung asam hyaluronic — geus lila ilmiah dibuktikeun yén zat ieu ngamajukeun produksi kolagén jeung elastin. Ieu protéin nu tanggung jawab élastisitas youthfulness jeung kulit.

Pikeun make Goji Cream mastikeun nurutkeun parentah. Tapi mun anjeun geus kungsi sababaraha signifikan masalah kulit (jamur, psoriasis, sering hives) saméméh ngagunakeun alat, anjeun kudu konsultasi jeung dokter anjeun. Dina cream aya no picilakaeun pengawet — hal anu cocog pikeun sufferers Alergi. Pakakas ieu mangrupakeun alus teuing ngagantian keur mahal injections jeung campur bedah. Goji Cream teu ngan bakal mantuan ngalambatkeun proses sepuh sarta ngaronjatkeun kulit penampilan, eta bakal mantuan ka cope jeung akibat goréng lingkungan.